Over

Ik zet mijn creativiteit, enthousiasme en professionele kennis op het gebied van interieurontwerp, inrichting, kleur en duurzame keuzes graag voor jou in. Benieuwd waar ik voor sta en of je een ‘klik’ voelt? Lees dan even verder.

Het is er al.

Je moet alleen goed zoeken. Meer en nieuw is echt niet altijd nodig. Er is al genoeg gemaakt. Laten we dat gebruiken en origineel combineren. Ik help je de verborgen schatten te vinden. Van goed tweedehands tot parels die al in je huis bleken te zitten. En van de goede verf tot duurzaam design. Het is er. Je moet het alleen nog verzamelen.

Zoals het klokje thuis tikt…

In een fijn huis ben je gelukkiger. Een plek die met je meegroeit en waar je graag bent. Die niet suf is en met gevoel voor en verstand van kleur is ontworpen. Waar onverwachte combinaties ontstaan die passen. Knus, maar zeker niet tuttig. Omdat er tussen gestileerde villa’s en praktisch ingerichte huizen, zoveel meer mogelijk is.

Nooit af.

Een kant en klaar plan voor een interieur? Dat bestaat niet in mijn ogen! Een goede basis en fijn uitgangspunt wel. Met jouw wensen en mogelijkheden als uitgangspunt help ik je met de juiste (in)richting. We doen het samen. Stress en kopzorgen? Tuurlijk komt dat voor bij verhuizen of verbouwen. Toch maak ik er vooral een feestje van.

Bij mijn aanbod vind je concreet wat ik te bieden heb. Lekker duidelijk. Al kan ik het niet laten te melden dat er heus ook andere wensen vervult kunnen worden: Zo zou ik het geweldig vinden om een langer lopend project te begeleiden. Je helpen met het samenstellen van je persoonlijke en originele gallerywall lijkt me ook een goed idee. Of gewoon even sparren. Want precies in een hokje? Daar pas ik niet. En jij ook niet denk ik!

Over mij

Met enigszins naïeve verbazing ben ik in 2021 de professionele wereld van interieuradvies en -ontwerp ingestapt. Wat was het heerlijk om naast mijn werk als projectleider, waarbij ik mijn creativiteit vooral in concepten bedenken en netwerken organiseren kwijt kon, een nieuwe skill te leren. Veel waarvan ik dacht: dat moet je ‘gewoon kunnen’ bleek je te kunnen leren. Zo leerde ik tijdens mijn opleiding plattegronden op maat en perspectieftekeningen maken; dat er een schaallineaal bestaat; en dat je een gouden driehoek moet hanteren voor je keukenontwerp. Een wereld ging voor me open.

 

En ik verbaasde me dus: over hoe ‘het systeem’ van interieur business werkt en hoe veel kansen er liggen om dit duurzamer te doen. Mijn ambitie om echt als ontwerper aan de slag te gaan werd aangewakkerd, maar dan wel vanuit duurzaamheid. Gangbare businessmodellen zijn erop gericht je zoveel mogelijk producten te laten kopen. Als onafhankelijk professional, nog vrij van bestaande systemen, had ik de kans om te onderzoeken of en hoe het ook zou kunnen. Zonder belerend te willen zijn.

 

Ik geloof dat heel veel wèl kan, wordt extra gemotiveerd als anderen zeggen dat het niet kan en ben een kei in slimme oplossingen bedenken en gekke verbanden leggen. Met als resultaat de vaak gehoorde reactie: ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’.

Wat klanten zeiden. Werken met de Jonge ontwerper is...

prettig, leuke en verfrissende ideeën, maar ook goede en prettige voorbeelden. Maakt het direct visueel en praktisch!

Lieveke en Roderik, Utrecht

inspirerend en betrokken. Ook bij aanpassingen door ons in het uiteindelijke plan kwam je weer met extra advies en suggesties.

Judith en Pieter, Zeist

heel fijn en prettig.

Elise, Hoofddorp

leuk en inspirerend, Marije heeft veel kennis van zaken en is een bruisend vat vol ideeën.

Tamar en Hilbert, Utrecht

leuk om met jou samen te werken, je bent enthousiast en gaat snel over tot actie, je hoeft niet lang te wachten op goede ideeën.

Frederique Live Today, Utrecht

één en al gezelligheid, veel ideeën en vooral iemand met een doel om een steentje bij te dragen aan een beter milieu door zoveel mogelijk materialen her te gebruiken in combinatie met duurzame producten.

Ruben en Diana, Allround Spuiterij Rumi, Ede
Kleuradvies

heel ontspannen

Vincent, Heemstede
Kleuradvies

prettig, snelle reactie, originele ideeën!

Mette en Frank, Diepenveen
Kleuradvies

Vragen over de bouwstenen? Stel ze gerust!