Portfolio

Badkamer Utrecht

Voor een sfeervol jaren ‘30 huis koos ik ervoor om het verlaagde plafond te verwijderen en oude balken te bevrijden van een karton-achtig plaatmateriaal. Een lichte frisse badkamer, met een prachtige terrazzo tegelvloer is het resultaat. Een dakkapel zorgt voor ruimte en licht. De lampen en het wastafelblad zijn tweedehands.

Slaapkamer Utrecht

Aan deze slaapkamer grenst de badkamer van hierboven. Dit was best een donkere ruimte, door het open breken van de plafonds kreeg ik de mogelijkheid om kozijnen in plaats van wanden tussen de ruimtes te plaatsen. Dit zorgt voor veel meer lichtinval en een ononderbroken lijnenspel van de balken. Een tweedehands IKEA Pax kast werd op maat gemaakt en in de kleur van de wand geschilderd. De oude houten plankenvloer was erg beschadigd, maar kon nog prima een ronde mee door ‘m in de witte lak te zetten.

Familiehuis Diepenveen

Voor een leuk stel en hun dochter mocht ik de basis neerzetten voor de kleuren op de wanden, de inrichting en verlichting. Het resultaat: “Een hele fijne sfeer door de goede keuze in verf en behang”, aldus de bewoners.

Keuken Nieuwegein

Deze keuken voldeed nog prima, maar kon wel wat kleur gebruiken. Het is gelukt om een wat kille witte keuken, ondanks de  antracietkleurige tegelvloer, veel meer sfeer te geven. Een oude grenen toonbank zorgt voor extra warmte en extra werk- en opbergruimte. De keukendeurtjes liet ik van hoogglanswit naar een prachtige ‘niet groen en niet geel’ spuiten. Aansluitend op de donkergroen-bruine (LAB Paint Hunter) en-suite deuren en kast. De achterwand werd betegeld. Ook de verlichting werd aangepakt, de bestaande spots werden vervangen door verdiepte spots aan de raam-zijde. De spots aan de lange zijde maakten plaats voor een wandplank met zowel boven als onder ledverlichting.

Klein kantoor Utrecht

Een kleine ruimte zo multifunctioneel circulair mogelijk inrichten. Dat was de uitdaging. The Upcycle collection zorgde voor tafels op maat die ook in een ‘vergader- of ‘brainstorm-U’ zijn te zetten. De Circulaire werkplaats van Kringloop De Arm in Utrecht deed hiervoor de werkzaamheden en daar vond ik ook passende stoelen. Met Vakschool Nimeto werkte ik samen voor het schilderwerk en de speelse kantoorkas. Het kleed komt van de moeder van de directeur. Met hele dunne spijkertjes zette ik het tegen de wand en het effect is zo tof, al zeg ik het zelf. Soms is het niet zoeken naar exacte de juiste maat voor een kleed, maar moet je de ‘vloer’ wat vergroten.

Kinderkamers

Een impressie van de kinderkamers die ik heb ontworpen. Deze reactie van de klant wil ik jullie niet onthouden: ‘Om toch in een meisjes kamer donkerblauw toe te passen, geeft enorm veel diepte in een relatief kleine kamer en de meubels komen daardoor nog beter tot zijn recht’

Appartement Amsterdam

Een kleurrijk appartement dat ik ontwierp voor een jong stel. Interessant aan dit appartement zijn de ronde wanden aan de rechterkant en het feit dat je de woning helemaal rond kunt lopen. Er is zo veel mogelijk gewerkt met duurzame merken.

Logeerkamer Utrecht

Wat een beetje groen, bruin hout en wit al niet kan doen.

Vragen over de bouwstenen? Stel ze gerust!